Hej!

I helgen när Elias fick ny säng fick hans gamla juniorsäng flytta in till Emil och hans spjälsäng åka upp på vinden. Kändes lite konstigt att ta bort den, insåg än en gång att mina barn blir stora allt för fort. 

 


Gardinen för fönstret hänger där lite tillfälligt i väntan på att jag ska sy till den =P Och tavlorna tog jag äntligen tag i och flyttade så det ser bättre ut. Dock gjorde jag det efter att bilden togs så här sitter dom fortfarande för högt och för tätt. =D

Jag trodde det skulle bli svårt att få honom att sova i den första natten men vi hade lika tur med honom som med Elias när han bytte bort spjälsängen. Somnade på direkten utan problem. Så skönt! 

I helgen tänkte jag försöka få klart det sista i Elias rum. Men skulle behöva en tur till Ikea, vet inte om Mathias är så sugen på det. =P