Hej!

Idag var vi iväg till Åhléns för att köpa gardiner till Emil. Dom jag hade tänkt köpa fanns inte i den butiken vi var i och vi hann inte ta oss till en som hade innan Mathias skulle iväg till jobbet så fick åka hem utan gardiner. 

Kikade igenom barninredningsdelen och hjälp vad mycket fint det fanns! Min villhöver lista till Emils rum blev betydligt mycket längre efter idag. =P

Det jag hittade var några kuddar, en matta och detta bäddsetet. (Bild lånad från Åhléns hemsida) 


Även Mathias tyckte det jag plockade ut var fint så vi sa att vi ska beta av listan vart efter. Idag fick den här söta kudden följa med hem. (Ignorera den hemska sladden i bakgrunden, gardiner kommer gömma den när vi väl får tag på några. =P )


Nu ska jag fortsätta titta på Idol. Fortsatt fin kväll till er <3