Hej!

Sakta men säkert händer det lite nytt i Emils rum och snart har jag nått slutmålet jag haft från start. 

Hans hörna med fåtöljen har blivit mycket mysigare. Jag köpte en underbar matta från Rusta och så har jag tejpat upp berg på väggen med hjälp av eltejp. 

 


Även en tygkorg har fått plats i myshörnan. Alla hans mjukisdjur ligger där så han enkelt kan plocka fram dom. Han är väldigt olik sin bror som knappt haft intresse för mjukisdjur. 

Är du sugen att själv tejpa upp motiv med eltejp så var noga att du inte sträcker tejpen medan du tejpar. Jag tänkte inte på det när jag satte upp dom så redan efter ett par timmar hade allt börjat lossna. Fick ta bort allt och göra om. Nu sitter det superbra och har suttit uppe ett tag utan att falla ner. 

Vi var iväg en sväng till Ikea idag och köpte kryddhyllor som jag tänkte ha till hans böcker. Ska bara bestämma mig om dom ska få behålla träfärgen eller om jag ska måla dom. Visar resultatet när det är klart =)