Hej!

Hoppas allt är bra med er! Här är det full fart som vanligt. Skolan är igång igen och Emil är mitt i sin inskolning. Det har gått bra, som vi misstänkte det skulle göra med tanke på att han varit med och hämtat och lämnat Elias hela sitt liv, känner personalen och lokalerna. Han blir ledsen när vi säger hej då men innan jag hunnit ut genom dörren är han glad igen. Känns skönt men samtidigt väldigt konstigt att börja leva vanligt familjeliv med barn på förskolan och heltidsjobb. 

Den här veckan har jag fokuserat på att få klart projekt som legat på paus. Känner att jag kommer ha väldigt lite tid till sånt den närmsta tiden, till skolan är slut. 

Jag planerar för fullt för förvandlingen i Elias rum. Jag har börjat med att fixa till hans byrå lite. Jag har använt mig av dekorplast och eltejp. Man kan göra så mycket roligt och förändra mycket med så lite. Får se om jag är klar så här eller om jag sätter dit något mer. 

 


Den fina hyllan som står uppe på hittade jag på varuhus1.se. 

Nä, nu måste jag ta tag i dagens lista som bland annat innehåller måla om i hallen och köket (som jag påbörjade i somras men aldrig fick klart), sätta upp hyllor i Emils rum och röja i köksskåpen. =)

Fin dag till er!