Hej!

I lördags sov Elias hos min syster och då fick jag ett ryck och började makeovern i hans rum som jag tänkte överraska honom med. Jag hade egentligen inte tänkt börja innan jag hade alla saker klara så jag kunde byta ut allt på en och samma gång, men orkade inte vänta längre och tänkte att det var bra att passa på när han skulle vara borta över natten. Fortfarande en hel del kvar men jag är nöjd än så länge och det var kul att se hans reaktion när han kom hem. Hoppade upp i sängen och var så glad över sina Batman-lakan. =)

Så här ser det ut än så länge.

 


När vi skulle montera ihop sängen så fanns det ingen bruksanvisning med i kartongen så vi fick springa mellan hans rum och vardagsrummet för att kunna titta på datorn vilket gjorde att det tog mycket längre tid att få ihop den än tänkt. Ena lådan till Kallaxen var trasig så den måste vi åka och byta. 

Det som är kvar just nu är bland annat att tavlor ska upp, husen ska få fönster och dörrar, hitta någon ny matta, väggdekaler ska upp och lite pyssel ska göras. Har en lista med saker jag vill sy samt saker som ska målas om. Men det får bli klart vart efter. Närmsta tiden måste jag fokusera på skolan igen. Bita ihop och kämpa sista veckorna innan den äntligen är slut.