Hej!

Jag har haft ett långt uppehåll, igen. Det har varit så mycket med skolan och jag har suttit och pluggat till in på nätterna dom senaste veckorna. Men nu har jag uppehåll över jul och nyår och kan njuta av lite lugn och ro. Vi har i alla fall hunnit pynta och baka både lussebullar och pepparkakor mellan mitt pluggande. Jag testade för första gången att göra lusselängder. Fyllde dom med mandelmassa och dom blev så goda! Och jag tycker dom blev fina för att vara första gången. 

Bjuder på lite julbilder här hemifrån

 


Hann tjuva lite innan fotot togs :P

 

I år kör vi på äkta gran. Så fint och doftar underbart <3 Fick bli väldigt enkelt klädd i år samt barnsäkert pynt längst ned då vi har en väldigt klåfingrig kille här hemma. =D 

I år fick Elias klä sin gran helt själv. Han är så stolt över den och pratar om alla kulorna och färgerna hela tiden.  

Några av mina favoriter bland pyntet är mina underbara renar som jag köpte från Knorkan.se för några år sedan och krukan jag pysslat ihop med hjälp av decoupage. Hur söt är inte den? 

Ikväll tänkte jag göra lite godis tillsammans med Elias. Mums.

Hoppas ni har det bra och inte stressar för mycket inför jul utan passar på att njuta av denna underbara högtid =)